pozadina

Leder produkt - o nama

Već osamnaest godina, mi iz Leder Produkta d.o.o. , najkvalitetniju sirovinu sa područja Srbije i čitave Ex Jugoslavije otkupljujemo, pažljivo selekcioniramo, brižno konzerviramo, prerađujemo i pretvaramo u visoko kvalitetne proizvode zavidnog dizajna i izrade.

U svom radu koristimo dugogodišnje iskustvo i najsavremenije metode naših strateških partnera iz Italije među kojima je svakako najznačajnija Conceria San Biagio srl – Vicenza Pelli čiji smo dugogodišnji generalni zastupnici i distributeri na području čitavog Balkana. U zadnjih nekoliko godina započeli smo i pasivno oplemenjivanje jagnjeće kože i krzna u Italiji i Turskoj poneseni velikim povratkom krzna na najeminentnije svetske modne piste.

Na ovaj način dobivenu kožu i krzno plasiramo na domaćem tržištu i ugrađujemo u probrane proizvode konfekcije i galanterije: - bunde od motona oplemenjene plemenitim krznom krznašica
- kožne jakne
- tašne
- kaiševe
- sitnu galanteriju i
- tepihe i prostirke od kože i krzna
a sve nastojeći da uspešno položimo ispit zrelosti pred našim cenjenim kupcima, plasirajući našu robu kroz vlastitu distributivnu mrežu. U uskoj saradnji sa preduzećem Koteks Promet iz Mladenovca već godinama uspešno izvozimo i sirovu kožu tako da smo ubedljivo najznačajniji izvoznici jagnjeće i ovčije a među vodećim izvoznicima teleće i goveđe sirove kože u zemlji.